Antena 3 CNN Show Showbiz Tom Cruise: În copilărie, îmi doream să-l ucid pe Hitler

Tom Cruise: În copilărie, îmi doream să-l ucid pe Hitler

Tom Cruise: În copilărie, îmi doream să-l ucid pe Hitler
Sursa foto: Tom Cruise
18 Ian 2009   •   23:00

Unii copii îşi doresc să devină doctori, alţii astronauţi, iar alţii îşi doresc multe jucării frumoase. Dar nu şi Tom Cruise. În copilărie, acesta îşi dorea să-l ucidă pe Hitler, anunţă Reuters. Celebrul actor american, care nu reuşeşte să îl asasineze pe Hitler în cel mai recent film al său, "Valkyrie", a declarat că îşi dorea în copilărie să îl ucidă pe dictatorul nazist.
În cadrul unei conferinţe de presă de la Seul, unde se afla pentru a promova filmul, Cruise a declarat:"Întotdeauna am vrut să îl ucid pe Hitler, îl urăsc"."În copilărie, când învăţam la istorie şi citeam diferite documente, mă întrebam de ce nu a încercat cineva să îi reziste şi să îl oprească?" a adăugat actorul.
Nu e de mirare, astfel, că lui Cruise i s-a părut interesant scenariul ultimului său film. Lungmetrajul "Valkyrie" este inspirat dintr-o întâmplare reală, care prezintă încercarea nereuşită a unor soldaţi germani de a îl asasina pe Hitler.
Cruise joacă rolul colonelului Claus Von Stauffenber, care plasează o servietă-capcană sub biroul lui Hitler din cartierul general al naziştilor. Un birou din lemn masiv i-a salvat viaţa lui Hitler, iar Stauffenberg a fost executat împreună cu ceilalţi conspiratori.
Germanii s-au opus ca Tom Cruise să fie distribuit în acest film din cauza legăturii pe care actorul o are cu scientologia. Germania nu recunoaşte scientologia ca religie, ci o priveşte ca pe un cult.
Filmul "Valkyrie"este regizat de Bryan Singer. Premiera lungmetrajului a avut loc în Statele Unite , pe 25 decembrie. La puţin timp de la lansare, a juns pe locul al patrulea în box office-ul nord-american. În România, filmul va avea premiera pe 30 ianuarie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tom Cruise hitler
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close