Antena 3 CNN Show Showbiz Topul celor mai mari pensii alimentare. Vedeţi cât scot din buzunare tăticii celebri

Topul celor mai mari pensii alimentare. Vedeţi cât scot din buzunare tăticii celebri

Topul celor mai mari pensii alimentare. Vedeţi cât scot din buzunare tăticii celebri
06 Ian 2009   •   11:59

De ce să te speteşti pe băncile facultăţilor sau să pierzi nopţi învătând pentru examene? Există o modalitate mai uşoară de a reuşi în viaţa: te măriţi cu bărbat bogat (de regulă, fotbalist), îi faci un copil şi apoi divorţezi. Iar cu banii obţinuţi din pensia alimentară te vei putea întreţine, cu siguranţă, cel puţin până când cel mic va împlini 18 ani. Click a întocmit o listă a bărbaţilor celebri care cotizează lunar pentru întreţinerea copiilor făcuţi cu domnişoare mai mult sau mai puţin interesate sau ... interesante.
Un loc fruntaş în topul bărbaţilor cu dare de mână care plătesc pensie alimentară ocupă, bineînţeles, fotbalistul Adrian Mutu. Cu o cotizaţie lunară de 5.000 de euro, Mutu se situează, alături de Bogdan Lobonţ, pe locul întâi în clasament. În urmă cu trei ani, fosta soţie, Alexandra Dinu, i-a cerut lui Mutu mărirea pensiei alimentare pentru fiul lor, Mario, de la 2.500 la 40.000 de euro!
Tot un fotbalist se află şi pe locul doi al clasamentului. Laurenţiu Reghecampf îi plăteşte fostei soţii nu mai puţin de 2.500 de euro pentru întreţinerea băieţelului de cinci ani dintr-o căsătorie anterioară. În prezent, Reghecampf este căsătorit cu Anamaria Prodan.
Top 3 este completat de Dinamovistul Claudiu Niculescu care plăteşte 2.300 de euro lunar pentru cei doi copii, Alex (9 ani) şi Rebecca (5 ani).
Topul celor mai mari pensii alimentare

1.Adrian Mutu şi Bogdan Lobonţ ? câte 5.000 de euro
2.Laurenţiu Reghecampf ? 2.500 de euro
3.Claudiu Niculescu ? 2.300 de euro
4.Elan Schwarzenberg ? 2.000 de euro
5.Ştefan Bănică Jr. - 1.500 euro
6.Adrian Iovan ? 500 de euro
7.Luis Lazarus ? 450 euro

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pensie alimentara fotbalist clasament
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close