Antena 3 CNN Show Showbiz Tratament de lux cu aur, pietre preţioase sau caviar

Tratament de lux cu aur, pietre preţioase sau caviar

Tratament de lux cu aur, pietre preţioase sau caviar
Sursa foto: Foto: Video News
16 Dec 2010   •   23:40

Pentru că se apropie sărbătorile şi toate doamnele ar merita să fie răsfaţate, esteticienii au pregătit tratamente de întinerire cu ingrediente de lux. La modă sunt acum caviarul, aurul sau pietrele preţioase.

Regina Cleopatra făcea baie în lapte. La curtea Franţei se foloseau esenţe fine. Astăzi, ritualurile de frumuseţe s-au mai schimbat, însă ingredientele rămân la fel de preţioase. Caviaru, aurul şi pietrele preţioase sunt ingredientele tratamentelor de înfrumuseţare moderne.

"Masca de aur este unul din tratamentele ideale pentru a trata ridurile, a hidrata tenul foarte bine. Are un efect regenerant. (...) Caviarul, de asemenea, este unul din tratamentele de lux folosit în special pentru hidratarea tenului", susţine Raluca Aramă, managerul unui salon de înfrumuseţare.

Deosebirea faţă de alte timpuri este că nici domnii nu refuză astfel de tratamente. Ba chiar mulţi sunt extrem de conştiincioşi şi buni cunoscători. Acum, pentru ei, este la modă tratamentul pentru lifting cu rubine, safire şi diamante.

"Lucrează în primul rând pe o hidratare intensă, ultraintensă şi în al doilea rând lifting instant. Lucrez în cabinetul meu atât cu femei cât şi cu bărbaţi şi aş putea spune că procentul este egal", susţine esteticiana Diana Gulan.

Preţurile pentru tratamentele de lux pleacă de la două sute de lei, pentru o şedinţă, şi pot ajunge la câteva mii de lei. O terapie de 12 şedinţe cu pietre preţioase costă aproximativ 1.000 de euro, iar efectele sunt vizibile şase luni.

Tratamente de lux

×
Subiecte în articol: tratament aur
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close