Antena 3 CNN Show Showbiz Trecutul amoros al lui Meghan Markle, dezvăluit de iubitul din adolescență

Trecutul amoros al lui Meghan Markle, dezvăluit de iubitul din adolescență

Meghan Markle a intrat în centrul atenției atunci când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Viața actriței a ajuns în lumina reflectoarelor, iar trecutul ei a fost atent analizat.

Trecutul amoros al lui Meghan Markle, dezvăluit de iubitul din adolescență
Sursa foto: Gettyimages
de Maria Zărnescu    |    20 Mai 2021   •   13:15

Recent, iubitul ei din adolescență a vorbit despre relația pe care au avut-o în trecut. Actorul a povestit cum s-au cunoscut și mai ales cum a început povestea lor de iubire, în urmă cu mai mulți ani.

Joshua Silverstein este un cunoscut actor de la Hollywood, celebru în special pentru aparițiile în  ”Drop The Mic” și ”The Late Show cu James Corden”.

La trei de la nunta lui Meghan cu Harry, actorul a vorbit, pentru prima dată despre relația pe care a avut-o cu Meghan.

Cum a început relația dintre Joshua Silverstein și Meghan Markle

Actorul a povestit, potrivit Page Six, că a cunoscut-o pe Meghan într-o tabără de vară, pe vremea când avea doar 13 ani, dar povestea de dragoste adolescentină s-a terminat înainte ca cei doi să ajungă la liceu.

"Ea s-a apropiat de mine, cred că era o tânără foarte atractivă, avea încredere în ea. Le-a spus prietenilor că o place, eu le-am spus alor mei că o plac. Așa am devenit iubiți", spune actorul, potrivit sursei citate mai sus.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Meghan, Joshua s-a însurat, iar în prezent are doi copii, alături de soția lui Cyntia.

La rândul ei, Meghan s-a căsătorit cu Prințul Harry, iar împreună au un băiețel. În curând, Harry și Meghan urmează să devină părinții unei fetițe.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close