Antena 3 Show Showbiz Tribunalul Bucureşti: Irina Columbeanu rămâne în grija tatălui

Tribunalul Bucureşti: Irina Columbeanu rămâne în grija tatălui

de Antena3.ro    |    21 Mar 2011   •   15:43
Tribunalul Bucureşti: Irina Columbeanu rămâne în grija tatălui
Sursa foto: Foto: monicacolumbeanu.ro

Fetiţa soţilor Columbeanu va rămâne în grija tatălui, au decis magistraţii Tribunalului Bucureşti care au judecat recursul făcut de Monica faţă de decizia Judecătoriei Buftea de a o încredinţa pe Irina în custodia tatălui. Tot în această zi a fost şi primul termen al divorţului, Monica fiind cea care solicită în cererea depusă în instanţă desfacerea căsătoriei din culpă comună. 

Fotomodelul a încercat încă o dată să îi convingă pe judecători că este în stare să o crească pe Irina şi că acuzaţiile lui Irinel sunt nefondate. Irinel a declarat luni dimineaţă la tribunal că nu este de acord ca fetiţa lui să locuiască sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare. 

Irinel a depus în instanţă patru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiile dintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi un document care a cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi să nu poată fi studiat de către soţia sa.


×
Subiecte în articol: Irina Columbeanu tribunal decizie
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close