Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa Bon Jovi compune piese noi pentru un album Greatest Hits

Trupa Bon Jovi compune piese noi pentru un album Greatest Hits

Trupa Bon Jovi compune piese noi pentru un album Greatest Hits
18 Noi 2008   •   15:02

Turneul "Lost Highway" s-a încheiat de curând, aşa că trupa s-a apucat de compus piese noi pentru a include câteva dintre acestea pe un album Greatest Hits. Într-un interviu acordat recent Billboard.com, Richie Sambora a declarat că Bon Jovi are în plan multe proiecte pentru viitorul apropiat.

?Am filmat un documentar şi acum montăm materialul din timpul turneului Lost Highway. De asemenea avem de gând să scoatem un album Greates Hits la anul. Jon şi cu mine am scris deja nişte piese; unele vor intra pe compilaţia de hituri, altele vor deveni un nou album?, a spus Richie Sambora.

După previziunile lui Sambora, DVD-ul şi albumul cu piesele cele mai de succes ale grupului Bon Jovi vor fi lansate în toamna anului 2009. ?Lost Highway? s-a bucurat de cronici favorabile şi de succes comercial, dar Sambora nu pare convins să revină la influenţele country.

?Trebuie să ne schimbăm. Trebuie să facem ceva diferit. Nu ştiu ce va fi, însă, pe măsură ce scriem, vedem către ce direcţie ne îndreptăm?, a mai precizat el.

În afara activităţii desfăşurate în cadrul grupului Bon Jovi, Richie Sambora are şi alte proiecte. De curând a colaborat cy BB King în Chicago şi de asemenea a participat la un concert care s-a dorit a fi un tribut pentru Les Paul în Cleveland.

?Am mai înregistrat nişte lucruri foarte trăznite cu Kid Rock şi T.I., deci am fost foarte ocupat. Am să apar şi în nişte filme şi seriale, unul dintre acestea fiind: 'The Tournament' cu Ving Rhames", a declarat Sambora.

Un eveniment aşteptat cu nerăbdare de Sambora şi de colegii de trupă este adăugarea grupului în Rock and Roll Hall of Fame and Museum. În 2009 ei devin eligibili pentru acest lucru.

?Ce mai zboară timpul... Ne-am dorit o carieră în muzică şi am dorit să devenim celebri. E normal în branşa asta să-ţi doreşti să fii inclus în Rock and Roll Hall of Fame and Museum", a mai completat Richie Sambora.

Sursa foto: Billboard.com

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bon Jovi
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close