Antena 3 CNN Show Showbiz Trupul lui Michael Jackson, în stare deplorabilă: slăbit, fără păr, coaste rupte şi vânătăi

Trupul lui Michael Jackson, în stare deplorabilă: slăbit, fără păr, coaste rupte şi vânătăi

Trupul lui Michael Jackson, în stare deplorabilă: slăbit, fără păr, coaste rupte şi vânătăi
Sursa foto: Michael Jackson
29 Iun 2009   •   11:51

Starea în care se afla Michael Jackson înainte să moară era de neimaginat. Cu toate că rezultatele autopsiei magastarului ar fi trebuit să apară peste aproximativ două săptămâni, publicaţia The Sun a dezvăluit amununte şocante din starea acestuia.

Trupul lui Michael era de nerecunoscut. Acesta cântărea în jur de 50 de kilograme, avea coaste rupte şi numeroase înţepături pe şolduri, coapse, umeri, precum şi în zona inimii. Autorităţile cred că aceste răni au fost provocate de medicii care au încercat să-l resusciteze timp de o oră.

Medicii legişti au mai descoperit pe faţa lui Michael urme ale operaţiilor estetice pe care le suferise. ?Regele pop?, care în trecut era admirat pentru condiţia sa fizică şi felul în care dansa pe scenă, ajunsese într-o stare deplorabilă înainte de moarte. Acesta slăbise atât de mult, încât doctorii susţin că nu mânca decât o dată pe zi.

În afară de pastilele parţial dizolvate, medicii legiştii nu au găsit urme de alimente în stomacul lui Michael. Un alt amănunt şocant al autopsiei este faptul că starul îşi pierduse aproape tot părul. Acesta purta o perucă pentru a-şi acoperi scalpul.

O sursă apropiată familiei Jackson a declarat pentru The Sun: ?Familia lui Michael va fi şocată de starea în care se afla acesta. Era piele şi os, îşi pierduse aproape tot părul?.

În atenţia autorităţilor au intrat acum şi medicii care au efectuat resuscitarea megastarului. Rezultatele autopsiei au arătat că tehnica de resuscitare utilizată nu a corespuns standardelor. Se pare că doctorii au făcut greşeli care l-au costat viaţa pe Michael.

Grace Rwaramba, bona copiilor lui Michael, a făcut dezvăluiri şocante referitoare la ultimele luni din viaţa megastarului. Femeia în vârstă de 42 de ani susţine că Michael lua opt medicamente diferite în fiecare zi.

?A trebuit să-i fac chiar şi spălături stomacale. Lua prea multe medicamente şi le combina...?, susţine femeia.

?Au existat perioade în care nu putea să-şi vadă copiii. Era într-o stare foarte proastă şi nu vroia să fie văzut aşa. Mânca foarte puţin şi amesteca medicamentele?, a mai povestit Grace Rwaramba, potrivit www.telegraph.co.uk.

Update:

Potrivit www.tmz.com, raportul care a stat la baza informaţiilor despre autopsia lui Michael Jackson ar fi false.

Autorităţile din Los Angeles au furnizat un comunicat de presă. ?Raportul care a fost publicat nu a fost furnizat de autorităţi. Informaţiile nu corespund în totalitate realităţii?, se arată în comunicat.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson autopsie moarte
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close