Antena 3 CNN Show Showbiz Tuncay Ozturk, mesaj de Crăciun: ”Aşadar, îmi recunosc vina...”

Tuncay Ozturk, mesaj de Crăciun: ”Aşadar, îmi recunosc vina...”

Tuncay Ozturk, mesaj de Crăciun: ”Aşadar, îmi recunosc vina...”
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/TuncayOzturkOfficial
de M.Z.    |    25 Dec 2016   •   19:04

Tuncay Ozturk, terapeutul turc cu care Andreea Marin este în divorț, spune că s-a arătat amuzat de faptul că presa ”l-a acuzat” că a decorat bradul de Crăciun, în ciuda religiei sale, și precizează că religia lui îl îndeamnă la ”respect, iubire şi toleranță”.

Crăciun fericit, România!

Chiar amuzant, presa m-a acuzat pe motiv că am decorat bradul de Crăciun în ciuda religiei mele. Aşadar, îmi recunosc vina, că de 3 ani fac această crimă, aici. Nu ştiu totuşi cu ce fel de religie m-au asociat dar eu nu aparțin cu aceea despre care au menționat. Religia mea ne îndeamnă să arătăm respect, iubire şi toleranță. Atâta timp cât trăiesc în România, o să respect tradițiile ca atare şi o să mă implic în aceste sărbători. 80% din echipa noastră este de naționalitate română dar chiar şi dacă era vorba de 1%, tot tratam ca atare şi împodobeam bradul. 

Nu de asta avem nevoie în ziua de astăzi; respect, toleranță şi iubire?

"Ascultă cu urechile toleranței, priveşte prin ochii compasiunii, vorbeşte prin limbajul iubirii" Rumi”, a scris Tuncay Ozturk, sâmbătă, pe Facebook.

Vedeta TV Andreea Marin a anunțat pe 27 octombrie, pe pagina de Facebook, că divorțează de medicul turc Tuncay Ozturk.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul ”zânei surprizelor”.

 

 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close