Antena 3 CNN Show Showbiz Uimitor! Un artist de la noi divorțează de soția bolnavă de cancer! "Am hotărât de comun acord că viețile noastre se separă”

Uimitor! Un artist de la noi divorțează de soția bolnavă de cancer! "Am hotărât de comun acord că viețile noastre se separă”

Uimitor! Un artist de la noi divorțează de soția bolnavă de cancer! "Am hotărât de comun acord că viețile noastre se separă”
03 Iul 2017   •   11:08

Gabriel Lautaru, fostul solist al trupei Boombastic, divorteaza de sotia lui Claudia. In varsta de 29 de ani, femeia sufera de cancer si a fost operata de doua ori. Cei doi au impreuna un fiu de 9 ani. 

”Va rog pe toti cei care sunteti alaturi de Claudia si aveti inima sa o mai sustineti donand, folositi exclusiv contul pe numele ei deschis la banca. Eu nu ma mai ocup de cazul ei, fapt pentru care va rog sa nu mai faceti donatii pe numele meu ci doar in contul ei deschis in lei. Va multumesc pentru intelegere si pentru ca ati fost si sunteti alaturi de ea! Dumnezeu sa fie cu voi toti. Da, am hotarat de comun acord ca vietile noastre se separa. Nu am nimic mai mult de spus”, a spus artistul. El a mai explicat ca nu a clacat si ca nu a fugit nici o secunda de responsabilitati, ci doar ca „atata a fost sa ne fie impreuna” scrie WOWbiz.ro. 

×
Subiecte în articol: divort cancer artist solist cantaret
Parteneri
Bani de la stat pentru panouri fotovoltaice
x close