Antena 3 CNN Show Showbiz Valentina Pelinel, adevăratul motiv pentru care a plecat în SUA

Valentina Pelinel, adevăratul motiv pentru care a plecat în SUA

Valentina Pelinel, adevăratul motiv pentru care a plecat în SUA
Sursa foto: foto: Instagram
03 Feb 2016   •   00:06

Problemele par sa nu se mai termine pentru Cristi Borcea, care are o viata amoroasa extrem de complicata, scrie CANCAN.ro, care a vrut să afle care mai este relatia omului de afaceri cu cele doua femei din viata lui, sotia Alina si amanta Valentina.

Viata lui Cristi Borcea s-a schimbat total in ultimii doi ani. El a fost condamnat la sase ani de inchisoare in “Dosarul Transferurilor”, a fost dat in judecata pentru pensia alimentara, afacerile lui au inceput sa aiba probleme, iar femeile din viata lui sa se certe intre ele. Cel mai dificil moment a avut loc in urma cu trei saptamani, atunci cand Valentina Pelinel a anuntat public ca este insarcinata in patru luni, dand de inteles in mod clar ca tatal bebelusului este Cristi Borcea. De atunci, necazurile par sa nu se mai termine pentru fostul presedinte de la Dinamo. Sotia Alina si amanta Valentina si-au aruncat replici taioase la TV, iar el a fost mutat la alta inchisoare, pentru incalcarea conditiilor inchisorii. Ca si cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, gardienii au gasit sub perna lui 400 de pastille antidepresive, pe care se pare ca nu avea reteta.

Referitor la situatia lui sentimentala, nici acolo lucrurile nu stau ca pe roze. Alina ii cere sa nu o paraseasca si sa ramana alaturi de ea si de copii, in timp ce Valentina ii cere sa divorteze si sa isi creasca baietelul impreuna.

Initial, fostul manechin a marturisit ca va anunta la sfarsitul lunii ianuarie cine este tatal copilului ei, insa, in cele din urma, ea s-a razgandit si a plecat din tara in secret, cu destinatia America. CANCAN.ro a aflat care este motivul pentru care Valentina a intrat in silenzio stampa: ”Este foarte suparata pentru ca a inteles ca Borcea o duce cu vorba si nu are de gand sa renunte la sotia lui. De aceea a si plecat foarte Trista si nu a mai vrut sa mai vorbeasca despre tatal copilului ei. Nici macar cu Borcea nu vrea sa mai vorbeasca in ultima perioada. S-a saturat de aceasta situatie”, a declarat un apropiat al Valentinei.

×
Subiecte în articol: Valentina Pelinel Cristi Borcea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close