Antena 3 CNN Show Showbiz Un bucătar care a gătit pentru Brad Pitt și Sophia Loren vine la „Chefi la cuțite”

Un bucătar care a gătit pentru Brad Pitt și Sophia Loren vine la „Chefi la cuțite”

Un bucătar care a gătit pentru Brad Pitt și Sophia Loren vine la „Chefi la cuțite”
20 Mar 2016   •   10:14

Are 21 de ani, a lucrat în Italia și a gătit pentru celebrități precum Brad Pitt sau Sophia Loren, iar luni își încearcă norocul la „Chefi la cuțite”.

În ediția din 21 martie, de la ora 20.30, Eusebiu – sau Sebi – vine în fața celor trei jurați cu multă încredere că experiența sa de bucătar se va vedea în farfuria pe care a pregătit-o.

Tânărul, care s-a întors în România și a renunțat la slujba într-un restaurant românesc pentru a veni la preselecțiile de la Antena 1, a povestit că de la vârsta de 6 ani a crescut în Italia. Aici a deprins tainele bucătăriei și a avut ocazia să lucreze într-un restaurant din Roma frecventat de celebrități. Astfel a avut ocazia să lucreze în bucătăria din care au ieșit farfurii pentru vedete cunoscute în lumea întreagă, precum Brad Pitt și Sophia Loren.

Acesta va miza la „Chefi la cuțite” pe un preparat din pește cu piure de mazăre. Ce vor avea de spus jurații și care va fi verdictul lor, dacă Sebi va reuși să îi convingă că merită să meargă mai departe, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30.    

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite Brad Pitt antena1
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close