Antena 3 CNN Show Showbiz Un mare actor american este acuzat că a agresat sexual un bărbat. Ar putea plăti despăgubiri de două milioane de dolari

Un mare actor american este acuzat că a agresat sexual un bărbat. Ar putea plăti despăgubiri de două milioane de dolari

Un mare actor american este acuzat că a agresat sexual un bărbat. Ar putea plăti despăgubiri de două milioane de dolari
Sursa foto: Foto:omulfarachip.files.wordpress.com
08 Mai 2012   •   19:00
Momente delicate pentru John Travolta. Actorul american este prins într-un scandal care ar face bani buni ca scenariu de film. Travolta este acuzat de un maseur din Los Angeles că l-ar fi agresat sexual în timpul unei şedinţe de relaxare. Iar acum vrea despăgubiri.

Bărbatul care susţine că a fost agresat nu şi-a dezvăluit identitatea. Reclamantul susţine că incidentul s-ar fi petrecut în ianuarie, într-un hotel din Los Angeles, California. Ar fi fost angajat de o terţă persoană care l-a dus în camera de hotel a actorului şi i s-au promis 200 de dolari pentru o oră de masaj.

Numai că masajul s-ar fi transformat în avansuri din partea lui John Travolta. Avocatul bărbatului care a intentat proces împotriva lui Travolta susţine că a luat legătura inclusiv cu actorul. Nu au ajuns însă la nicio înţelegere aşa că maseurul cere 2 milioane de dolari despăgubire.

John Travolta a ripostat imediat. Sus
ţine că totul e o invenţie. Mai mult avocaţii actorului spun că în ziua în care s-ar fi petrecut incidentul, Travolta era la 3.000 de km distanţă.






 

×
Subiecte în articol: proces despagubiri
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close