Antena 3 CNN Show Showbiz Un spectacol memorabil: Imagini de la concertul lui Bob Dylan (VIDEO)

Un spectacol memorabil: Imagini de la concertul lui Bob Dylan (VIDEO)

Un spectacol memorabil: Imagini de la concertul lui Bob Dylan (VIDEO)
Sursa foto: Bob Dylan
03 Iun 2010   •   10:40

Bob Dylan a cântat miercuri seară pentru prima dată la noi în ţară. A fost un concert pe care mulţi români îl aşteptau de aproape jumătate de secol. Însă aşteptarea a meritat. Artistul a cântat cam două ore doar cu câteva pauze, iar spectatorii au savurat aproape în linişte fiecare moment din spectacol.

Îmbrăcat într-un costum bleumarin şi cu nelipsita sa pălărie pe cap, Bob Dylan a cântat aseară în faţa a câteva mii de români. Fanii l-au ascultat aproape în linişte, de parcă ar fi dorit să savureze fiecare clipă din concertul său. Doar la finalul fiecărei piese năvăleau aplauzele.

Şi toată lumea s-a simţit bine. Sper deosebire însă de ceilalţi artişti care concertează în România, Bob Dylan nu a stat de vorbă cu românii... Şi asta nu pentru că nu s-ar fi simţit bine. Aşa face la toate concertele sale.

Artistul a cântat hituri precum ?Like a rolling stone?, ?Every body must get stoned? sau ?Just like a woman?. La final, miile de fani au plecat mulţumiţi. În sfârşit l-au văzut în carne şi oase pe Bob Dylan!



Bob Dylan este una dintre figurile reprezentative ale muzicii mondiale. Cele mai celebre lucrări ale lui Dylan, precum "Blowin' in the Wind" şi "The Times They Are a-Changin'", datează din anii '60, perioadă în care a şi devenit cunoscut la nivel mondial.

Artistul deţine numeroase premii, inclusiv Grammy, Globul de Aur, Oscar, şi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, Nashville Songwriters Hall of Fame şi Songwriters Hall of Fame. De-a lungul carierei sale, Dylan a lansat 34 de albume, 58 de single-uri şi 14 albume de compilaţii.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bob Dylan concert
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close