Antena 3 CNN Show Showbiz Unde este Moni Columbeanu? Irinuca a sărbătorit încheierea unui an de grădiniţă fără mama ei

Unde este Moni Columbeanu? Irinuca a sărbătorit încheierea unui an de grădiniţă fără mama ei

Unde este Moni Columbeanu? Irinuca a sărbătorit încheierea unui an de grădiniţă fără mama ei
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Iun 2011   •   20:29

Monica Columbeanu pare să fi intrat în pământ. A fost o zi specială pentru familia ei, dar nu şi-a făcut apariţia. Irina, fetiţa ei, a avut vineri serbare. A mai terminat un an la grădiniţă. I-a avut alături doar pe tată şi pe bunic.

Cu flori, tatăl şi bunicul Columbeanu au venit să o aplaude pe Irina. Deşi au fost aproape nedespărţiţi de ea în ultimele zile, nici unul dintre ei n-avea habar ce a pregătit fetiţa pentru spectacolul de final de an.

De aproape două săptămâni Monica Columbeanu e plecată. În Statele Unite. Totuşi, Irinel a invitat-o şi pe ea şi pe sora ei, Ramona, la serbare. N-a primit nici un răspuns.

Irina, spune tatăl ei, nu duce lipsa mamei. E bine. E fericită la Izvorani. Bunicul e chiar mai categoric când vine vorba despre noră...

Acum, că Irina a intrat în vacanţă şi instanţa i-a încredinţat custodia, Irinel Columbeanu s-a apucat să facă planuri. De concediu. Nu vrea să dezvăluie însă nimic din ele.
Oricum,nu le va pune prea curând în aplicare. La finele lunii merge în instanţă pentru un nou termen în procesul de divorţ.

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close