Antena 3 Show Showbiz Unul dintre cei 12 copii DJ ai lumii vine la NEXT STAR

Unul dintre cei 12 copii DJ ai lumii vine la NEXT STAR

29 Mar 2016   •   12:03
Unul dintre cei 12 copii DJ ai lumii vine la NEXT STAR

NEXT STAR. Copiii talentați ai românilor vin joi, 31 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, cu numere spectaculoase de muzică, teatru și dans, dar și cu o demonstrație de rezolvare a cubului Rubik și a altor puzzle-uri mecanice.

Unul dintre ei este DJ Cris, un copil de 12 ani care va mixa muzică dance în platoul emisiunii, pe aparatura tatălui său. “În lume sunt doar 12 copii DJ. Eu sunt unul dintre ei”, le spune Cris juraților. Ce vedetă vine să cânte pe muzica lui DJ Cris, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

Tot atunci, la “Next Star”, vine Dani, un puști de doar 7 ani, pasionat de cubul Rubik și de alte puzzle-uri mecanice, care îi va lăsa fără cuvinte pe jurați cu demonstrația sa. Copilul este cel mai mic membru al comunității Speedcubing România, speedcubing-ul fiind activitatea care se ocupă cu rezolvarea cubului Rubik și a puzzle-urilor mecanice într-un timp cât mai scurt.

În aceeași ediție, vine Denisa (10 ani), din Iași, o fetiță talentată la actorie care va interpreta o scenetă cu ajutorul Dianei Munteanu.

Ce alți copii talentați vor apărea în fața juraților Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa și cine va fi desemnat câștigătorul ediției, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 31 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close