Antena 3 CNN Show Showbiz Următoarele două filme din franciza Harry Potter, lansate în format 3D

Următoarele două filme din franciza Harry Potter, lansate în format 3D

Următoarele două filme din franciza Harry Potter, lansate în format 3D
Sursa foto: Harry Potter
27 Ian 2010   •   19:20

Producătorii seriei "Harry Potter" se inspiră din succesul peliculei Avatar. Şi vor să lanseze următoarele două filme în format 3D. Este vorba despre pelicula, în două părţi, "Harry Potter şi Talismanele Morţii".

Prima va apărea pe marile ecrane în noiembrie, iar a doua, în vara anului viitor. Mişcarea ar putea asigura un succes fulminant în box office. Însă reprezentanţii Warner Bros nu au confirmat încă informaţiile.

Jurnaliştii estimează că firma ar trebui să cheltuiască 10 milioane de dolari pentru conversia fiecărui film în 3D. În ultima perioadă, cheltuielile de conversie în 3D au scăzut şi sunt estimate la 5 milioane de dolari pentru un film. În plus faţă de această sumă, compania Warner Bros. va fi nevoită să cheltuiască încă 5 milioane de dolari, pe film, pentru achiziţia ochelarilor pentru persoanelor care prelucreză filmele.

Singurul film din franciza "Harry Potter" care a mai rulat în 3D este "Harry Potter şi Prinţul Semipur". Filmul a fost lansat anul trecut şi numai o scurtă parte a putut fi vizionată în 3D în cinematografele Imax.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Harry Potter 3D tehnologie lansare
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close