Antena 3 CNN Show Showbiz Valentina Pelinel pune paie pe foc în scandalul cu nevasta lui Borcea: Nu am anunţat cine-i tatăl!

Valentina Pelinel pune paie pe foc în scandalul cu nevasta lui Borcea: Nu am anunţat cine-i tatăl!

Valentina Pelinel pune paie pe foc în scandalul cu nevasta lui Borcea: Nu am anunţat cine-i tatăl!
Sursa foto: Foto: facebook.com/ValentinaPelinel
22 Ian 2016   •   09:40

Valentina Pelinel face noi declaraţii despre copilul cu care este însărcinată şi despre scandalul din jurul ei şi al lui Cristi Borcea. Fostul fotomodel spune că se simte foarte fericită şi împlinită şi că tatăl copilului nu va lipsi din viaţa acestuia.

În plus, nu neagă nici acum faptul că tatăl ar fi Cristi Borcea. Mai mult decât atât, surse din anturajul lor au declarat că Borcea ar fi cerut deja divorţul de actuala soţie.

”El există şi e o chestie asumată de ambele părţi. În ce sens? Nu am bătut la uşa nimănui "Hey, am o surpriză. Am un copil.". Nu, nu sunt genul şi nu aş face asta niciodată. Eu nu condamn un copil să trăiască fără tată”, a spus Valentina Pelinel într-un interviu pentru Videoblogul Mireselor.

Valentina Pelinel a ținut să clarifice faptul că, în pofida scandalului iscat, EA nu a anunțat niciodată cine anume este tatăl copilului.

”Nu mai zic că nu am anunţat cine-i tatăl. Apoi, n-am zis că tatăl nu va fi prezent în viaţa lui. Și, cel mai important, staţi puţin, n-am zis că o să fiu singură pe viaţă şi că o să trăiesc toată viaţa mea singură şi nu o să fie cineva lângă mine”, a precizat Valentina Pelinel.

×
Subiecte în articol: Valentina Pelinel Cristian Borcea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close