Antena 3 CNN Show Showbiz Fiul unei vedete de la noi este în comă de o lună jumătate! „S-a infectat în spital! Mi-e teamă că moare!”

Fiul unei vedete de la noi este în comă de o lună jumătate! „S-a infectat în spital! Mi-e teamă că moare!”

Fiul unei vedete de la noi este în comă de o lună jumătate! „S-a infectat în spital! Mi-e teamă că moare!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    18 Mai 2016   •   11:14

Una dintre cele mai cunoscute blonde din showbiz, Valeria de Monaco, trăiește o dramă. Fiul ei, în vârstă de 10 ani, se zbate pentru viață.

Coșmarul a început în urmă cu două luni, scrie spynews.ro. „A venit de la joacă, îi curgea sânge din nas. Am mers la medic, iar acolo i-au făcut analize. Și atunci am aflat ce are... Leucemie... L-am internat la Spitalul Fundeni, iar de atunci trăiesc cel mai negru coșmar pe care mi-l puteam închipui”, a declarat ea.

„L-am internat și, în spital, a luat o boală. Pe lângă că are leucemie, s-a și infectat cu ceva. Acum, de o lună și jumătate, este în comă indusă. Nu mai zic cum arată, că mi l-au măcelărit, este vânăt de tot corpul. Mi-e frică că moare, medicii nu știau ce să îi facă, nu aveau antiobiotice, nu aveau nimic. Este o crimă ce se petrece în spitalele din România, iar ei vor să ascundă toată mizeria sub preș. Nici nu voiau să mă lase să îl mut la un alt spital, în Franța, nu au vrut să îmi elibereze documentele medicale, nimic”, a mai spus Valeria.

Până la urmă, Valeria a reușit, cu mari eforturi, să își transfere copilul, aflat în comă indusă, la un spital din Franța.

×
Subiecte în articol: coma spital coma indusa leucemie infectie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close