Antena 3 CNN Show Showbiz Valeriu Lazarov va fi înmormântat miercuri, la Madrid. Funeraliile vor fi urmate de o slujbă la Bucureşti

Valeriu Lazarov va fi înmormântat miercuri, la Madrid. Funeraliile vor fi urmate de o slujbă la Bucureşti

Valeriu Lazarov va fi înmormântat miercuri, la Madrid. Funeraliile vor fi urmate de o slujbă la Bucureşti
Sursa foto: Valeriu Lazarov
11 Aug 2009   •   17:29

Valeriu Lazarov va fi înmormântat miercuri, la Madrid, a anunţat familia regretatului producător de televiziune. Într-un comunicat remis Mediafax, se precizează că serviciile funerare din Spania vor fi urmate de o slujbă religioasă care va avea loc la Bucureşti. Data acesteia urmează să fie anunţată ulterior.

Valeriu Lazarov, fostul director general şi consilier delegat al canalului Telecinco în perioada 1985 şi 1994 şi celebru realizator al Television Espanola în anii 70, a murit marţi dimineaţă la Madrid, după cum a informat fiul său.

Potrivit acestuia, Lazarov suferea de o afecţiune la colon.

"Mâine, 12 august, se vor desfăşura serviciile funerare în Madrid, urmate de o slujbă religioasă ortodoxă ce va avea loc la Bucureşti, la o dată pe care o vom comunica ulterior. Mulţumim tuturor celor care ne sunt alături în aceste dureroase momente!", transmite familia Lazarov.

Trupul neînsufleţit al producătorului de televiziune a fost transportat la un serviciu de pompe funebre din localitatea Tres Cantos.

Viaţa şi cariera lui Valeriu Lazarov



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: înmormântare Madrid
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close