Antena 3 CNN Show Showbiz Primele imagini cu Vanghelie și Oana Mizil după împăcare. Cei doi petrec relaxați la Mamaia

Primele imagini cu Vanghelie și Oana Mizil după împăcare. Cei doi petrec relaxați la Mamaia

Marian Vanghelie și Oana Mizil au lăsat cearta deoparte și au ajuns pe litoral. Cei doi au fost surprinși în week-end la Mamaia, unde s-au relaxat alături de alți prieteni și membri ai familiei.

Primele imagini cu Vanghelie și Oana Mizil după împăcare. Cei doi petrec relaxați la Mamaia
Sursa foto: gandul.ro
de Alexandra Dima    |    01 Aug 2021   •   10:27

Marian Vanghelie anunțase încă de cînd s-a aflat de scandalul cu soția că intenționau să plece la malul mării. Iată acum și dovadă că a avut dreptate. Atmosfera încinsă de la București pare să se fi răcorit datorită brizei de la Mamaia

Foarte degajați, cei doi au stat la masă și s-au relaxat alături de o prietenă comună, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie Gandul.ro

După scandalul izbucnit săptămâna trecută, când Oana Mizil a ajuns la spital, iar Marian Vanghelie a fost luat la întrebări de poliție, cei doi au negat că ar fi existat o agresiune. 

„Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate. În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat”, a declarat Oana Mizil la Antena 3.

„Fiecare se ceartă în felul lor. Eu am talentul meu. Adică din păcate nu am vrut să iasă o chestie delicată. Talentul asta al meu câteodată este pozitiv, câteodată este negativ. Acum a ieșit pe negativ", a conchis și Marian Vanghelie la Antena 3.

Ce s-a întâmplat în noaptea în care Oana Mizil spune că a fost agresată de Marian Vanghelie

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie Oana Mizil Mamaia
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close