Antena 3 CNN Show Showbiz Vanilla Ice: Madonna a fost o "amantă excelentă"

Vanilla Ice: Madonna a fost o "amantă excelentă"

Vanilla Ice: Madonna a fost o "amantă excelentă"
Sursa foto: Foto: thefader.com
11 Ian 2011   •   21:13

Rapper-ul Vanilla Ice a dezvăluit în cadrul unui interviu faptul că a fost iubitul Madonnei în 1991. A fost „incitant” să am o relaţie cu o femeie mai în vârstă, iar ea a fost „o amantă excelentă”, a declarat el pentru News of The World, citat de PopEater.com. Vanilla Ice, pe numele său adevărat Robert Van Winkle, avea la acea vreme 24 de ani, iar Madonna, 33.

El a pus capăt relaţiei în 1992, atunci când Madonna a publicat cartea „Sex”, în care a făcut publice fotografii intime cu ei doi, plus imagini cu ea împreună cu alţi bărbaţi.

„M-am despărţit de ea după ce a tipărit acea carte pentru că am fost rănit şi nu am vrut să iau parte la acest pachet de obscenităţi”, a declarat rapper-ul. „A fost dezgustător şi ieftin. Aveam o relaţie şi totuşi părea că ea ea s-a culcat cu toţi acei oameni în acelaşi timp”.

„Am crezut că făcea fotografii şi alerga dezbrăcată pentru că aşa era felul ei de a fi. Apoi a apărut cartea şi am fost jenat şi ruşinat. Era porno. M-a aruncat în mijlocul acestei poveşti ca şi cum eram un produs de pe raft şi nu am apreciat acest lucru. Asta a fost tot, am încheiat relaţia apoi. Ea a susţinut că nu s-a culcat cu aceşti bărbaţi dar părea ca a făcut-o”, a mai spus Ice.

În prezent, Vanilla Ice participă la reality show-ul britanic „Dancing on Ice”.

×
Subiecte în articol: Madonna relatie cuplu amanta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close