Antena 3 CNN Show Showbiz Vasile Turcu a murit visând la tinerețe fără bătrânețe. Bea licori de întinerire, ”rețetă” de la Borcea

Vasile Turcu a murit visând la tinerețe fără bătrânețe. Bea licori de întinerire, ”rețetă” de la Borcea

Vasile Turcu a murit visând la tinerețe fără bătrânețe. Bea licori de întinerire, ”rețetă” de la Borcea
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Mar 2017   •   22:11

Fostul acționar dinamovist Vasile Turcu a murit visând la tinerețe fără bătrânețe. Bea ceaiuri de întinerire și intenționa să se opereze la coloană, au povestit apropiații la înmormânarea de duminică, potrivit Libertatea.ro.

Conform apropiaților familiei, tentativa reușită de sinucidere a lui Turcu e cu atât mai inexplicabilă cu cât omul de afaceri începuse să bea zilnic de ceaiuri de întinerire, ”rețetă” primită de la prietenul Cristi Borcea, și intenționa să se opereze de coloană, întrebându-și toți prietenii cât ar dura recuperarea.

Turcu obișnuia să consume un ceai din 100 de grame de flori de mușețel, 100 de grame de frunze de pătrunjel și 100 de grame de muguri de mesteacăn. Acest tratament îl urma de aproximativ o lună. Rezultatele presupuse: o piele mai suplă și mai elastică, kilograme în minus, metabolism accelerat și organism detoxifiat, mai scrie sursa amintită.


 

×
Subiecte în articol: Vasile Turcu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close