Antena 3 CNN Show Showbiz Vedetă tv din România, filmată în timp ce intra în vila lui Berlusconi

Vedetă tv din România, filmată în timp ce intra în vila lui Berlusconi

Vedetă tv din România, filmată în timp ce intra în vila lui Berlusconi
11 Noi 2010   •   09:41

O înregistrare arată cum două tinere sunt conduse spre locuinţa premierului italian Silvio Berlusconi. Filmul a fost dat publicităţii de o revistă din Peninsulă, iar presa britanică spune că una dintre femei ar fi o româncă.

 Jurnaliştii de la The Guardian sunt convinşi că pe imagini apare şi o vedetă TV din tara noastra. Înregistrarea a fost făcută în iulie, dar a fost publicată abia miercuri.

Impresarul care apare pe casetă împreună cu cele două tinere este deja anchetat la Roma, pentru favorizarea prostituţiei.

 

Se pare că tânăra din România care l-a vizitat pe Berlusconi se numeşte "Flo" Marincea. Ea a devenit cunoscută în Peninsulă, după ce a apărut la un reality show italian, dar şi datorită relaţiei pe care a avut-o cu omul de afaceri Stefano Riccuci.

Berlusconi a fost deseori suspectat de aventuri amoroase, chiar şi pe vremea când era căsătorit cu Veronica Lario. Barbara Guerra, Carolina Marconi, Patrizia D'Addario, sunt doar câteva dintre frumuseţile italiene care au trecut prin patul lui.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi romanca
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close