Antena 3 CNN Show Showbiz Banii nu pot cumpăra inteligenţa. Iată dovada

Banii nu pot cumpăra inteligenţa. Iată dovada

Banii nu pot cumpăra inteligenţa. Iată dovada
de S.T.    |    20 Ian 2016   •   11:37

Banii nu pot cumpăra fericirea. Şi nici inteligenţa. Câteva vedete de la Hollywood confirmă ultima parte din teorie. Şi au demonstrat-o de fiecare dată când au vrut să arate că sunt altfel sau au susţinut anumite teorii, fără să realizeze că, de fapt, le duc în derizoriu.

Încă din adolescenţă, Brooke Shields a fost o susţinătoare înfocată a tuturor campaniilor antifumat. Iar din exces de zel, a reuşit să şi comită o gafă ce va rămâne pe vecie în memoria colectivă. "Fumatul ucide! Iar dacă mori, îţi pierzi o bună parte din viaţă.", a spus Brooke, ferm convinsă că-i va determina pe fumători să renunţe la ţigări.

Kanye West se pretinde un personaj sofisticat şi cult. Tocmai de aceea, nu ratează ocazia de a-şi expune teoriile despre... orice. Invitat la o emisiune televizată, Kanye a dorit să anunţe mapamondul că, într-o viaţă anterioară, a fost un important personaj renascentist. Şi a glăsuit: "Nu intru în amănunte despre reîncarnare. Dar când am intrat în magazinul Gucci din Chicago, am avut senzaţia că sunt acasă."

Este un actor senzaţional, a fost şi este adorat de femei, în schimb - la nivel de mentalitate - Sean Connery nu se situează mai sus de un scoţian care îşi petrece viaţa între pub-uri. Într-un interviu acordat revistei Playboy, domnul Connery a declarat scurt: "Nu cred că este atât de rău dacă loveşti o femeie". Douăzeci de ani mai târziu, i s-a oferit ocazia să-şi retracteze afirmaţia. A refuzat să o facă.

Sursa: observator.tv

×
Subiecte în articol: vedete bani inteligenta
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close