Antena 3 CNN Show Showbiz Vestea BOMBĂ postată de Andreea Marin pe Facebook. "Face MULT RĂU familiilor noastre"

Vestea BOMBĂ postată de Andreea Marin pe Facebook. "Face MULT RĂU familiilor noastre"

Vestea BOMBĂ postată de Andreea Marin pe Facebook. "Face MULT RĂU familiilor noastre"
de O.P.    |    06 Iun 2013   •   06:22

Andreea Marin se desparte de medicul turc. Zâna surprizelor a anunţat despărţirea de Tuncay Ozturk pe pagina ei de Facebook, acolo unde a dat de ştire şi când a divorţat de Ştefan Bănică Junior.

Ea susţine că a rupt relaţia cu medicul din cauza presiunii mediatice excesive care făcea ca povestea lor de dragoste să nu se poată derula în mod normal.

"Bine v-am regasit, dragii mei! Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre.

Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau. O zi frumoasa tuturor!"

Mesajul a apărut iniţial pe pagina de facebook a fizioterapetului. Câteva minute mai târziu Andreea Marin a confirmat vestea şi a spus că va rămâne prietenă cu medicul Tuncay Ozturk.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close