Antena 3 CNN Show Showbiz Victoria Beckham, îndemnată de jurnaliştii englezi să poarte pantofii lui Mihai Albu - VIDEO

Victoria Beckham, îndemnată de jurnaliştii englezi să poarte pantofii lui Mihai Albu - VIDEO

Victoria Beckham, îndemnată de jurnaliştii englezi să poarte pantofii lui Mihai Albu - VIDEO
07 Mai 2010   •   23:08

Sandalele cu tocuri de 31 de centimetri create de Mihai Albu au trecut graniţa. Şi au ajuns şi în atenţia englezilor. Şi cum Victoria Beckham adoră pantofii excentrici şi tocurile înalte, un cotidian britanic îi propune divei să scoată la plimbare creaţiile lui Albu.

Victoria Becham poate să dea uitării toţi designerii care au încălţat-o până acum. Jurnaliştii de la Daily Mail sunt de părere că pantofii creaţi de Mihai Albu i se potrivesc cel mai bine.

?Victoria Becham este un fashion icon, e bine îmbracată de fiecare data, toată presa e cu ochii pe ea. Aş fi onorat să-i creez o pereche de pantofi care să reprezinte personalitatea ei, dar şi pe mine, şi ea să fie mândră că-i poartă?, a declarat Mihai Albu.

Jurnaliştii englezi o provoacă pe fosta membră Spice Girls să încerce sandalele cu toc de 31 de centimetri, pe care le-au şi botezat "pantofii zgârie nori". Nu de alta, dar se ştie că diva este îndrăgostită de tocurile înalte.

?Iluzia optica este creată tocmai ca să pară instabili, dar ei sunt foarte calculaţi, matematic chiar?, susţine Albu.
Chiar şi aşa, jurnaliştii de la Daily Mail sunt convinşi că până şi Victoria ar păşi cu greu în ei. Şi oricum, designerul vrea să-i facă unii care să-i amintească de România.

?Ceva din Brâncuşi ne-ar face mare cinste să existe o influenţă şi ea să poarte şi să comenteze o lume întreagă?, a spus designer-ul român. Daily Mail mai scrie că într-o ţară în care salariul mediu pe economie nu depăşeşte 450 de lire, sandalele lui Mihai Albu ar fi cam scumpe: 1200 de lire.



Observator

×
Subiecte în articol: pantofi victoria beckham
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close