Antena 3 CNN Show Showbiz VJ-iţa înjurată de Despot, retrasă de pe sticlă. Iubitul Ioanei Băsescu a fost blând cu ea

VJ-iţa înjurată de Despot, retrasă de pe sticlă. Iubitul Ioanei Băsescu a fost blând cu ea

VJ-iţa înjurată de Despot, retrasă de pe sticlă. Iubitul Ioanei Băsescu a fost blând cu ea
05 Dec 2008   •   16:50

După ce Adi Despot a întrebat, uitându-se spre cameramanul televiziunii Music Channel, ?Cum aţi angajat-o p-asta??, cu referire la domnişoara reporter Alexandra Avram, şefii VJ-iţei au convocat o şedinţă după care au sancţionat-o pe aceasta temporar pentru modul neprofesionist în care a vrut să îi ia un interviu artistului. Alexandra Avram a reuşit să îi scoată din sărite pe artist, cu o serie de întrebări lipsite de logică, cu un râs total nejustificat şi cu scuza ?şi eu sunt ameţită?.
Secvenţele respective ar fi trebuit însă să fie scoase la montaj, numai că ele au apărut misterios pe internet, aducând un mare deserviciu postului. Giovanni Francesco, bossul Music Channel şi iubitul Ioanei Băsescu, a deschis astfel o anchetă, pentru a afla cine sunt cei care au pus clipul video pe internet, în timp ce cu Alexandra Avram a fost blând. ?Nu m-am grăbit să iau o decizie definitivă până nu vom şti exact ce s-a întâmplat. Până vom afla însă, Alexandra Avram nu va mai apărea pe post şi, fără îndoială, i se va face o reducere salarială. Până una alta nu ştim decât că este vorba despre o dublă de filmare care urma să fie scoasă la montaj?, a declarat Giovanni Francesco pentru CanCan.
Conform sursei citate, CanCan, Alexandra nu este la prima abatare, dar şeful continuă să fie indulgent cu ea, alimentând astfel zvonurile că între cei doi ar exista mai mult decât o relaţie şef-angajat. Tocmai din cauza acestei relaţii, ea a reuşit să se pună rău cu colegii ei, ceea ce ar putea explica de ce a ajuns interviul cu Adi Despot pe internet.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close