Antena 3 CNN Show Showbiz Voluntar de profesie: Dani Oţil, un rebel cu o cauză, ajută bolnavii incurabili şi familiile nevoiaşe

Voluntar de profesie: Dani Oţil, un rebel cu o cauză, ajută bolnavii incurabili şi familiile nevoiaşe

Voluntar de profesie: Dani Oţil, un rebel cu o cauză, ajută bolnavii incurabili şi familiile nevoiaşe
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Oct 2011   •   18:37
Vedeta îndrăgitului matinal de la Antena 1, Dani Oţil, a ales să-i ajute pe cei nevoiaşi alături de Fundaţia Hospice Casa Sperantei din Braşov, dar şi alături de Habitat for Humanity România. Dani vorbeşte despre munca sa de voluntar la emisiunea Alessandrei Stoicescu, „Voluntar de profesie“.

Pentru copiii incurabili de la Hospice Casa Speranţei nu există „până la adânci bătrâneţi“, există „azi“. „Mâine“ este deja un dar nepreţuit, o lecţie dureroasă pe care Dani deja a trăit-o şi despre care îi este foarte greu să vorbească în faţa camerelor de luat vederi.

„Era iarnă şi am fost anunţaţi că am primit un pachet cu mai multe obiecte, un fel de cadou, un fel de semn de la copii de la Hospice (n.r. - Fundaţia Hospice Casa Speranţei) pentru că i-am ajutat cu ceva. Povestea cu tabloul este un culoar închis pentru mine pentru că nu o sa pot să o duc până la capăt“, a povestit Dani stăpânindu-şi cu greu lacrimile.

Tabloul a ajuns prea târziu pentru ca Dani să mai aibă cui să îi mulţumească.

Acum se concentrează pe un alt proiect. Împreună cu Habitat for Humanity construieşte case pentru familiile nevoiaşe, oameni muncitori care nu cer de pomană, dar pur şi simplu nu prezintă garanţii pentru nici o bancă.

Vezi mai jos reportajul emoţionant despre Dani Oţil, rebelul cu o cauză, în afara luminii reflectoarelor

 
 


„Cred că ar trebui să vorbim despre lucrurile bune pe care le facem, dar nu sunt convins că şi pot să vorbesc. Cred că am un blocaj chimic undeva atunci când trebuie să intru în anumite unghere ale sufletului meu. Sunt convins că nu poţi face caritate sau muncă voluntară fără să o şi declari, cel puţin nu la nivelul nostru (n.r. - al oamenilor publici, vedetelor). Pentru că dacă o faci în tăcere sau undeva în spatele unei uşi închise, rezolvi infinit mai puţin“, consideră Dani Oţil.

 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close