Antena 3 CNN Show Showbiz Vrei să arăți ca ea? Roxana Vancea a dezvăluit rețeta a eliminat toxinele din corp în doar șapte zile. Slăbești garantat!

Vrei să arăți ca ea? Roxana Vancea a dezvăluit rețeta a eliminat toxinele din corp în doar șapte zile. Slăbești garantat!

Vrei să arăți ca ea? Roxana Vancea a dezvăluit rețeta a eliminat toxinele din corp în doar șapte zile. Slăbești garantat!
17 Mai 2016   •   13:46

Antrenoarea de fitness Roxana Vancea este foarte atentă la alimentația sa, iar pe lângă orele petrecute în sala de sport are grijă să se documenteze și cu privire la dieta sa zilnică. Astfel, grăsimile și mâncărurile nesănătoase nu fac deliciul meselor, iar, pe lângă acest aspect, Roxana ține de cât de des poate un regim de detoxifiere a organismului. 

Probabil mulți dintre voi vă întrebați ce înseamnă un regim de detoxifiere, cât este de benefic organismului și dacă este necesar să-l țineți. Medicii nutriționiști îndeamnă oamenii în acest sens. Un program detox curăță organismul și sângele, deoarece ne încărcăm corpul cu foarte multe toxine și chimicale din alimentația pe care o consumăm zi de zi. De la carne până la pâine, foarte puține alimente mai sunt sută la sută naturale, iar multre dintre acestea sunt produse procesate, care nu ajută cu nimic organismul uman. Pentru ca organismul nostru să se curețe este nevoie de cure pentru detoxifierea corpului. Roxana Vancea a explicat metoda prin care își curăță organismul.

 ”E de 10 ori mai greu să faci sport când mănânci carne și oua decât când bei sucurile astea. E de 10 ori mai hrănit corpul tau. Detoxifierea ajută la curățarea corpului, la curățarea colonului, sângelui. Poți să și slăbești în timpul ăsta, depinde de metabolismul fiecăruia, însă scopul acestui regim este de a curăța organsmul.”, susține antrenoarea de fitness Roxana Vancea. Continuarea AICI. 

 

 

×
Subiecte în articol: toxine Roxana Vancea detoxifiere corp slabit
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close