Antena 3 CNN Show Showbiz Weekend plin de nunţi în lumea vedetelor: Giovani Becali şi Nuţu Cămătaru au devenit socri

Weekend plin de nunţi în lumea vedetelor: Giovani Becali şi Nuţu Cămătaru au devenit socri

Weekend plin de nunţi în lumea vedetelor: Giovani Becali şi Nuţu Cămătaru au devenit socri
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Iul 2011   •   18:19

Week-end plin de motive de sărbătoare în lumea vedetelor! Giovani Becali şi Nuţu Cămătaru şi-au măritat fetele iar Lucian Viziru şi-a botezat fiul. Şi lista poate continua. Chiar şi premierul Emil Boc a petrecut. A fost invitat la nunta primarului din Gherla care, la 54 de ani şi-a luat nevastă mai tânără cu 25 de ani.

Cel mai cunoscut impresar de fotbalişti din România, Giovani Becali, şi-a condus, ieri, fiica cea mare la altar. 11 bodyguarzi s-au asigurat că nimeni şi nimic nu-i va deranja pe nuntaşi.

Mirii au ajuns la câteva minute după naşii Luminiţa şi Gică Popescu. Mireasa, Pamela, a fost întâmpinată în faţa bisericii de viitorul său soţ, Bogdan... parcă mai emoţionat decât ea.

Cei peste 700 de invitaţi s-au delectat cu miei şi purcei la proţap într-un local de cinci stele de la periferia Capitalei. N-au lipsit de la chef Cristi Chivu, Adrian Mutu, Gică Hagi (26.34 Hagi in masina), Mircea Sandu şi Victor Piţurcă. Marele absent a fost Gici Becali, care ar fi certat cu vărul său. Patronul Stelei şi-a trimis însă reprezentanţii: soţia, Luminiţa, şi mama.

 


Un alt tată mândru a fost Lucian Viziru. Şi-a botezat fiul, pe Mihai Adrian, în vârstă de numai cinci luni, într-o ceremonie restrânsă. Naşi au fost Marius Lăcătuş şi soţia sa, Mariana.

Tot discreţia a fost cuvântul de ordine şi la nunta fiicei lui Nuţu Cămătaru!
Gabriela şi-a unit destinele cu alesul ei după lăsarea serii. Naşi au fost Marian Aliuţă şi soţia sa. Petrecerea organizată într-un cort uriaş, de peste 100.000 de dolari, a fost animată de Florin Salam şi Vali Vijelie.

Nici premierul Boc nu s-a plictisit în acest weekend. Premierul a fost invitat la nunta primarului din Gherla, vicepreşedinte al filialei PDL din Cluj. A luat-o de nevastă pe secretara lui, o femeie mai tânără cu 25 de ani. Fix numărul anilor primei căsnicii a edilului.

Premierul n-a stat decât două ore la petrecere.

×
Subiecte în articol: nunti nutu camataru Giovani Becali Boc
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close