Antena 3 CNN Show Simona Gherghe cere ajutorul! Lovitura pe care a primit-o. Fanii vor să o ajute, dar nu știu cum

Simona Gherghe cere ajutorul! Lovitura pe care a primit-o. Fanii vor să o ajute, dar nu știu cum

Simona Gherghe a anunțat, în această dimineață, că i-a fost spart contul oficial de pe o rețea socială și că toate postările apărute în ultimele ore, nu îi aparțin. Vedeta susține că a sesizat deja reprezentanți Facebook, cărora le-a cerut ajutorul și speră ca situația să se remedieze repede.

Simona Gherghe cere ajutorul! Lovitura pe care a primit-o. Fanii vor să o ajute, dar nu știu cum
Sursa foto: Facebook
de Manuela Sturzu    |    03 Iul 2020   •   09:13

În ciuda faptului că, de o bună perioadă de vreme Simona Gherghe nu mai apare pe ecranele TV, vedeta este foarte activă pe rețelele sociale. Din păcate însă, contul oficial al acesteia, cu bifă oficială și aproape un milion de urmăritor, a fost spart. Din acel moment, pe pagină apar doar postări sau clipuri video furate de pe alte pagini de Facebook. 

Contul meu oficial de Facebook (cel cu peste 822.000 de urmaritori si bifa albastra) mi-a fost spart. Stiu, am postat mesajul acesta si azi-dimineata, dar a disparut. Ideea e ca tot ce se posteaza acolo, de cateva ore, nu imi apartine. Am sesizat deja Facebook, sper sa-l recuperez cat mai repede! Pana atunci, ne auzim aici si pe Instagram!”, scrie Simona Gherghe pe contul personal de Facebook. 

×
Subiecte în articol: Simona Gherghe
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close