Antena 3 CNN Show Smiley, surprins de radar pe Autostrada Soarelui și testat cu aparatul Drugtest

Smiley, surprins de radar pe Autostrada Soarelui și testat cu aparatul Drugtest

Cântărețul Smiley a fost amendat cu 580 de lei de către agenții rutieri. Artistul a fost tras pe dreapta după ce a fost prins că a gonit cu peste 150 de kilometri la oră pe Autostrada Soarelui.

Smiley, surprins de radar pe Autostrada Soarelui și testat cu aparatul Drugtest
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Țigănilă    |    19 Aug 2020   •   16:53

Smiley a fost amendat, după ce a gonit cu peste 150 de km/h pe A2. Artistul a fost testat cu aparatul Drugtest, pentru depistarea și sancționarea faptelor de conducere pe drumurile publice a autovehiculelor sub influența substanțelor psihoactive.

La testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost negativ.

"As vrea sa aflati asta de la mine. Am fost testat antidrog de catre Politia Romana care organizeaza filtre in drum spre mare. Desigur ca am iesit negativ. Din pacate, am picat un alt test: cel de viteza. Am depasit viteza legala de pe autostrada cu aproape 25 km/h. Am luat amenda, asa cum era firesc, insa imi pare rau, in primul rand, pentru ca am dat un exemplu prost.

Sunt un om care crede in reguli si in necesitatea respectarii lor, ceea ce va indemn pe toti sa faceti pentru siguranta, normalitatea si linistea noastra a tuturor", a fost mesajul postat pe Facebook de Smiley, după ce a fost tras pe dreapta.

Cu cât a gonit Smiley pe Autostrada Soarelui

Smiley, mesaj emoționant de ziua lui. Câți ani a împlinit artistul și ce i-a transmis Gina Pistol

Smiley, pe numele său real, Andrei Maria, a împlinit 37 de ani la sfârșitul lunii iulie. Îndrăgitul artist a mulțumit public la finalul zilei, prin intermediul paginii sale de socializare, tuturor celor care au ținut să-i transmită gândurile sale de bine și a subliniat că este înconjurat de oameni care îl iubesc.

"Azi implinesc 37 de ani. Sunt bucuros pentru ca sunt sanatos si sunt inconjurat de oameni care ma iubesc. Ceea ce va doresc si voua! Va multumesc pentru gandurile bune!", a scris Smiley pe Facebook. Postarea a strâns peste 52.000 de aprecieri și 15.000 de comentarii. În plus, mesajul lui Smiley a fost distribuit de 173 de ori.

Citiți și:

Smiley și Gina Pistol, cea mai mare veste! ”Nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați!”

×
Subiecte în articol: Smiley radar autostrada Soarelui
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close