Antena 3 CNN Show Soţii Columbeanu se luptă pentru custodia Irinei

Soţii Columbeanu se luptă pentru custodia Irinei

Soţii Columbeanu se luptă pentru custodia Irinei
Sursa foto: Foto: Observator
24 Feb 2011   •   23:10

Divorţul introdus de Moni îl trage pe Iri aproape de marginea prăpastiei. A celei emoţionale cu siguranţă, dar presa de specialitate mai vorbeşte despre o altă limită, cea a conturilor. Irinel Columbeanu ar avea probleme cu afacerile. De la un capital de peste o sută de milioane de euro, el ar mai avea cam un sfert. 

În cererea de divorţ, Monica nu pomeneşte nimic despre partaj. Deocamdată, tot ce îşi doreşte de la soţul ei este custodia fetiţei lor, Irina şi o pensie alimentară care să-i asigure o viaţă cel puţin la fel ca cea de până acum. Cât despre banii cu care se alege Monica, s-a tot vorbit despre un act pe care Irinel l-a făcut la notar înainte de căsătorie, în care scria negru pe alb că, în caz de divorţ, Monica ar primi doar o rentă lunară şi nu jumătate din banii soţului. Acordul prenupţial, însă, la noi nu prea există. Dacă părţile nu vor ajunge la niciun acord, după lege, Irinel trebuie să-i dea fetei 25% din veniturile sale lunare.

Monica Columbeanu s-a hotărât: la 24 de ani ia viaţa de la capăt. Dar, ceva mai împlinită financiar ca în trecut.

După cinci ani petrecuţi alături de Irinel, s-ar spune că tânăra a învăţat câte ceva despre afaceri. Căsătoria a transformat-o dintr-o provincială cu trup de manechin într-un personaj monden. I-a adus celebritatea şi i-a deschis porţile televiziunilor. Aşa a pus ban pe ban. Şi a strâns ceva: pentru o prezentare de modă, Moni încasează 2.000 de euro, din reclame a adunat până acum câteva zeci de mii de euro, iar fiecare apariţie tv din ultimul an i-a băgat în buzunar divei de la Izvorani câte 3.000 de euro. Dar aceştia sunt doar banii de cheltuială. Grosul l-ar putea obţine după divorţul de Irinel Columbeanu.

E drept, de ceva vreme lui Irinel nu-i prea merg afacerile. Calculele spun că în câţiva ani, averea i-a scăzut de la o sută douăzeci de milioane de euro, la numai doisprezece. 30 de milioane i-a pierdut când a dat faliment fabrica care producea columbenit, un material de construcţii lansat cu mare pompă.

"Acest liant n-a satisfăcut cerinţele pieţei. Poate au alte veleităţi, dar nu şi de afaceri", spune primarul din Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu.

Averea a fost salvată de proprietăţile imobiliare. Cea mai cunoscută şi filmată dintre ele e vila de la Izvorani.


"Casa, prin structura ei, e deosebită, la demisol - zona de relaxare, cu piscina, sala de sport. Casa ar putea fi evaluată la trei milioane de euro", spune Raluca Dima, consultant imobiliar.

Deocamdată, Monica nu cerut nimic de la viitorul ei fost soţ. Nimic în plus faţă de ceea ce a obţinut până acum.




 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close