Antena 3 CNN Show Meseriile pe care Lidia Fecioru le-a practicat înainte să devină bioenergoterapeut: "Probabil că de aceea știu o groază de lucruri"

Meseriile pe care Lidia Fecioru le-a practicat înainte să devină bioenergoterapeut: "Probabil că de aceea știu o groază de lucruri"

Lidia Fecioru este o prezență extrem de apreciată pe Antena 3, unde prezintă „Adevăruri ascunse” alături de Mihai Voropchievici. Lidia Fecioru s-a născut în satul Orhei, în 1962.

Meseriile pe care Lidia Fecioru le-a practicat înainte să devină bioenergoterapeut: "Probabil că de aceea știu o groază de lucruri"
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    04 Mai 2022   •   16:35

Originară din Republica Moldova, ea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. A practicat mai multe meserii de-a lungul timpului, însă ceea ce face în prezent i-a adus faima și aprecierea.

În prezent, Lidia Fecioru are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar este urmărită cu mare interes la Antena 3 în emisiunea "Adevăruri ascunse", în calitate de energoterapeut.

Lidia Fecioru a studiat la Facultatea de Medicină din Chișinău și a avut mai multe job-uri înainte de a ajunge la menirea sa, cea din prezent. A lucrat ca bibliotecară, director al unei case de cultură sau medic legist la departamentul de crimă organizată.

În urmă cu ceva vreme a povestit că ea cunoștea materiile care i se predau la facultate fără să le studieze. După ce și-a făcut o astrogramă, a aflat că se ocupa cu medicina alternativă de trei vieți. După ce a aflat asta, a luat imediat decizia de la merge în Moscova pentru a studia parapsihologia. Din 1991 s-a mutat în România și a deschis un cabinet de medicină alternativă.

"Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrograma, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!", a povestit Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru este specialistă în bioenergoterapie, o ramură a parapsihologiei. Potrivit acesteia, bolile sunt cauzate de dezechilibrele energetice, iar vindecarea vine cu ajutorul bioenergiei.

Ce studii are Mihai Voropchievici și cum a ajuns unul dintre cei mai influenți numerologi români

Mihai Voropchievici este de ani de zile unul dintre cei mai influenți numerologi români, fiind extrem de apreciat pentru previziunile pe care le face cu ajutorul runelor. Maestrul și-a dedicat mulți ani din viață pentru a studia cifrele și semnele magice, pentru fiecare zodie.

Așa cum probabil bănuiți, Mihai Voropchievici a studiat astrologie, numerologie, chiromanție, cartomanție, dar și artele divinatorii. De altfel, acesta este și autorul cărții ”Numerele, zodiile și sănătatea”, în paginile căreia descrie felul în care numărul zilei de naștere influențează destinul fiecărui om, dar aduce, de asemenea, detalii mai puțin știute despre fiecare semn zodiacal în parte.

Deși se ocupă cu previziuni, în special cele obținute cu ajutorul runelor, celebrul numerolog a recunoscut în mai multe rânduri că este un om credincios.

”Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest”, a mărturisit, la un moment dat, numerologul.

Mihai Voropchievici a mărturisit că are o superstiție pe care o respectă cu sfințenie. Numerologul afirmă că nu calcă niciodată cu piciorul stâng pe podea, imediat după ce se dă jos din pat dimineața.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close