Antena 3 CNN Show Tabloid A apăsat din greşeală "Send to all" şi din cauza asta nunta nu s-a mai ţinut. Ce a declarat cavalerul de onoare despre mireasă

A apăsat din greşeală "Send to all" şi din cauza asta nunta nu s-a mai ţinut. Ce a declarat cavalerul de onoare despre mireasă

A apăsat din greşeală "Send to all" şi din cauza asta nunta nu s-a mai ţinut. Ce a declarat cavalerul de onoare despre mireasă
de P.I.    |    26 Noi 2012   •   07:11

Tehnologia nu este pentru toată lumea, iar smartphone-urile nu poartă degeaba această denumire. Cu toate că este la modă să îşi facă poze în oglindă cu telefonul mobil, atunci când vor să trimită imaginea cunoscuţilor, multe domnişoare întâmpină probleme.

I s-a întâmplat şi acestei domnişoare, care se pregătea să îmbrace rochia albă de mireasă, numai că acestă fotografie - trimisă din greşeală tuturor contactelor din agenda telefonică - i-a distrus orice plan.

Fosta mireasă povesteşte pentru site-ul urod.ru că a vrut să îi trimită iubitului ei o surpriză: ce va purta ea în noaptea nunţii, numai că a apăsat fără să vrea pe "Send to all", iar fotografia intimă a ajuns la sute de persoane.

Imediat ce au deschis mesajul, prietenii mirelui l-au sunat şi i-au povestit ce au primit şi cum au văzut-o pe viitoarea lui soţie, iar bărbatul, orbit de gelozie i-a anunţat că nunta nu va mai avea loc.

Domnişoara povesteşte că după ce a primit lovitura că nunta i s-a anulat, mai mulţi prieteni au sunat-o şi au cerut-o de soţie.






×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close