Antena 3 CNN Show Tabloid A fost căsătorită cu un prinț japonez și a trecut printr-un adevărat coșmar. Românca a trăit momente îngrozitoare

A fost căsătorită cu un prinț japonez și a trecut printr-un adevărat coșmar. Românca a trăit momente îngrozitoare

A fost căsătorită cu un prinț japonez și a trecut printr-un adevărat coșmar. Românca a trăit momente îngrozitoare
25 Iul 2017   •   09:06

Ioana Lee se numara printre cele mai frumoase romance stabilite in Statele Unite ale Americii. Ea a ajuns celebra dupa ce a publicat mai multe carti autobiografice, in care a dezvaluit relatiile ei amoroase, inclusiv casatoria cu un print japonez.

In romanele sale, Ioana Lee isi asuma public greselile emotionale, mai exact cele doua casnicii sortite esecului, prima cu un print japonz, iar a doua cu un tanar functionar american.

"Categoric m-a atras atunci cand l-am vazut prima oara. I-am spus ca sunt fascinata de artele martiale si cartile unui filosof. El mi-a zis ca e strabunicul lui. Am zis ca e de prost-gust. Asa nesimtire nu mai auzisem in viata mea. Am aflat ca am insultat printul Japoniei pentru ca nu l-am crezut. Relatia noastra a inceput colegial. Ne-am logodit pe ascuns trei ani mai tarziu. I-a spus tatalui meu ca el nu poate trai fara mine. In total aveam 5 case. Ne-am dus in nordul Japoniei. Casa parintilor lui inca nu stiu cate camere avea. Era un intreg labirint. Trezit dimineata, facut dus. Trebuie sa ma spal pe cap de doua ori pe zi. Venim sa mancam la masa. M-am prezentat nemachiata la micul dejun. Trebuia sa ma machiez tot timpul, fata palida, buze rosii. Ne asezam la msa in ordinea importantei familiei. Mancam in functie de anotimp, de sexul persoanei si de varsta. Trebuia sa mancam cu betisoare, facute din foi de aur. Trebuia sa plescai la masa. Trebuia sa port o pereche de papuci pentru fiecare camera. Zi de zi sa faci lucrurile astea nu-ti mai trebuie bani, print , nimic. Era gelos, nu ma lasa la teatru, nu ma lasa sa fac modelling. Capacul l-a pus cand el a incercat sa se sinucida si a luat un facon de somnifere. Mi-am luat bagajele si i-am spus ca plec. A, lasat carduri, tot. Am plecat la o prietena. Cand m-am intors voiam sa discutam despre divort, mi-a spus ca daca nu ar fi mai bine sa ne sinucidem impreuna pentru a ne demonstra iubirea. Acest ritual al sinuciderii in dragoste este brutal pentru noi crestinii", a spus Ioana Lee, potrivit Wowbiz.

×
Subiecte în articol: print
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close