Antena 3 CNN Show Tabloid Adevărul ascuns din spatele divorțului Andreei Marin: "Nici unul dintre ei nu spune adevărul"

Adevărul ascuns din spatele divorțului Andreei Marin: "Nici unul dintre ei nu spune adevărul"

Adevărul ascuns din spatele divorțului Andreei Marin: "Nici unul dintre ei nu spune adevărul"
Sursa foto: Foto: Facebook / Andreea Marin Oficial
05 Noi 2016   •   19:23

Vedeta TV Andreea Marin a anunțat pe 27 octombrie, pe pagina de Facebook, că divorțează de medicul turc Tuncay Ozturk. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia.

În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul ”zânei surprizelor”.

Știrea divorțului a făcut înconjurul presei din România și subiectul a fost dezbătut și în ediția de sâmbătă a emisiunii Adevăruri ascunse, realizată de Dana Grecu, la Antena 3.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii, că există elemente pe care amândoi le ascund și a explicat compatibilitatea dintre cei doi:

"Andreea este la al treilea divorț. Pentru ea nu este ceva cu impact extraordinar. Nu am nimic cu cei doi, dar dacă luăm matematic, numerologic și analizăm, rămânem stupefiați. Ce s-a întâmplat între ei nu are nicio legătură cu iubirea. De câte ori a fost căsătorită, a fost mereu o poveste de iubire, mare, nemaipomenită. Dar ai să vezi ceva interesant. Andreea Marin are 1 cifră de destin. Tuncay Ozturk are cifră de destin 9. Andreea este Alfa și Tuncay este Omega. Începutul și sfârșitul.

Cu cifra 1 de destin, este foarte dominator în cuplu, omul respectiv. Partenerul trebuie să accepte să stea sub papuc.

9, în schimb, este un expansiv și un căutător de dragoste. Oferă dragoste și are nevoie de dragoste. Sentimentalisme nu există la niciunul dintre ei. Îți dau un verdict drastic acum – pentru un 9, căsătoria poate să fie o aventură. De ce? Pentru că merge foarte mult pe impactul de dragoste la prima vedere. Asta a fost la ei.", a explicat Mihai Voropchievici.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close