x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Adevărul care a ieșit la iveală abia acum. Borcea i-ar fi cumpărat libertatea lui Pelinel. Vorbim de o suma cu șase zerouri

de 21 Ian 2016   •   15:48
Adevărul care a ieșit la iveală abia acum. Borcea i-ar fi cumpărat libertatea lui Pelinel. Vorbim de o suma cu șase zerouri 90
Potrivit presei tabloide, Cristi Borcea i-ar fi cumpărat libertatea Valentinei Pelinel. Cristi Boureanu și soția acestuia ar fi avut credite de 4 milioane de euro. La divorț datoriile la bănci s-ar fi împărțit în mod egal, așa că Borcea s-ar fi oferit să plătească partea fotomodelului numai pentru a o vedea divorțată.

”Cam 2.000.000 de euro era partea ei de plată și, evident, nu a avut de unde să-i dea. Ce o fi făcut, cum i-o fi sucit mințile lui Borcea, nu știe nimeni, cert este că el i-a achitat datoria pentru a-i obține libertatea. Chiar dacă era cu Alina, o voia divorțată pe Valentina și a dat două milioane pentru asta. Inclusiv, Mihaela, fosta lui soție cunoaște situația, că de ea nu prea s-a ascuns”, susține un apropiat al lui Cristi Borcea.

Zvonuri că aventura dintre Cristi Borcea și Pelinel datează de ani buni s-au tot perindat prin presă. Dacă e să dăm crezare zvonurilor, Cristi s-ar fi însurat cu Alina Vidican drept răzbunare, atunci când Pelinel nu ar fi reacționat cu prompitudine la planul de a divorța de Boureanu pentru a se căsători cu dinamovistul.

DETALII, AICI
sati