Antena 3 CNN Show Tabloid Adriana Iliescu și-a pregătit deja „testamentul”. Ce nu va putea face fiica celei mai bătrâne mame din România

Adriana Iliescu și-a pregătit deja „testamentul”. Ce nu va putea face fiica celei mai bătrâne mame din România

Adriana Iliescu și-a pregătit deja „testamentul”. Ce nu va putea face fiica celei mai bătrâne mame din România
de S.T.    |    30 Noi 2016   •   13:17

Adriana Iliescu a pregătit deja un „testament” cu reguli dure pentru fiica ei, stabilind ce va putea face aceasta după ce ea nu va mai fi.

„Nu îmi voi lăsa fiica în club, nu are ce să caute, nu e de nasul ei. Acolo îţi poate pune cineva ceva în băutură, este un loc al pierzaniei, al dezmăţului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate. Un copil nu are nevoie de telefon, de calculator. După ce va deveni majoră va putea avea un prieten, însă, dacă am să mai fiu atunci, va trebui să îl cunosc şi să îmi dau acordul. Aşa am fost crescută eu şi aşa vreau să trăiască şi ea. De aceea nici nu o învăţ cu telefon, cu calculator. Un copil trebuie să crească printre cărţi, nu printre jocuri violente, care nu îţi dezvoltă cu nimic inteligentă, personalitatea. Poftim, iată ce s-a întâmplat în clubul Colectiv. Ce căuta acolo un copil de clasa a noua, la ora 23, când ar trebui să fie acasă, în pijamale, citind câteva pagini înainte de culcare?”, a mărturisit cea mai bătrână mamă din România, potrivit cancan.ro.

×
Subiecte în articol: Adriana Iliescu testament
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close