Antena 3 CNN Show Tabloid Alina Borcea a fugit în America, după lupta pierdută pentru inima soțului ei. Nu ai sa crezi cum arată acum

Alina Borcea a fugit în America, după lupta pierdută pentru inima soțului ei. Nu ai sa crezi cum arată acum

Alina Borcea a fugit în America, după lupta pierdută pentru inima soțului ei. Nu ai sa crezi cum arată acum
01 Sep 2016   •   18:11

Perioada în care s-a luptat cu depresia și gândurile negre a luat sfârșit pentru Alina Borcea. Cel puțin asta reiese din fotografiile realizate peste Ocean, în care femeia care s-a luptat cu Valentina Pelinel pentru dragostea dinamovistului Cristi Borcea apare dezinvoltă și sexy, ca niciodată până acum, scrie libertatea.ro.

VEZI AICI GALERIA FOTO

După două săptămâni petrecute acasă, în România, și vreo 3-4 vizite la Borcea, în spatele gratiilor, Alina a plecat înapoi peste Ocean să-și reia viața de femeie aflată în pragul divorțului. Și, dovadă că revederea soțului și, probabil, asigurările date de acesta și declarațiile făcute, i-au priit de minune, spre deosebire de altă dată, blonda și-a recăpătat zâmbetul și pofta de viață.

Devenită pesonaj monden de notorietate în țara ei, Alina a fost fotografiată în timpul unei vizite la mall în compania fiului ei și a unei amice, și ea însoțită de un copil.

 

×
Subiecte în articol: Alina Borcea Cristi Borcea
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close