Antena 3 CNN Show Tabloid Andreea Bălan a aflat ce sex va avea bebeluşul ei

Andreea Bălan a aflat ce sex va avea bebeluşul ei

Andreea Bălan a aflat ce sex va avea bebeluşul ei
27 Mai 2016   •   09:53

Andreea Balan radiaza de fericire de cand a aflat ca e insarcinata! Cantareata isi dorea un copil de cativa ani, insa abia acum i s-a implinit acest vis. E fericita langa iubitul ei, actorul George Burcea, cel care a facut-o, pentru prima oara, sa se simta o femeie implinita in adevaratul sens al cuvantului, scrie wowbiz.ro.

In urma cu cateva saptamani, blondina si-a uluit fanii cand a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emotionant in care ii anunta ca e insarcinata in 4 luni si atat ea cat si iubitul George Burcea sunt fericiti ca vor deveni parinti pentru prima oara.

Andreea nu a dat detalii insa si despre sexul bebelusului ce-l poarta in pantec spunand doar ca la ecografie inca nu a reusit sa vada pentru ca statea cu “piciorusele incrucisate”. Reporterii WOWbiz.ro au aflat insa ca blondina si iubitul ei vor avea un baietel!

''Andreea va avea un baietel. Deocamdata nu doreste sa spuna sexul bebelusului, insa apropiatii stiu. A fost surprinsa sa afle asta pentru ca ea avea in cap ca ar fi o mama ideala pentru fetita'', au dezvăluit surse din anturajul artistei.

×
Subiecte în articol: Andreea Balan
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close