Antena 3 CNN Show Tabloid Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc pe plaja Sunset Beach. Părinții nu vor fi prezenți

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc pe plaja Sunset Beach. Părinții nu vor fi prezenți

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc pe plaja Sunset Beach. Părinții nu vor fi prezenți
22 Feb 2017   •   08:58

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc pe plaja Sunset Beach. Dezvăluirea a fost făcută de artistă, în urmă cu puțin timp. De asemenea, iubita actorului a ținut să precizeze că părinții nu vor fi prezenți la ceremonia care va avea loc în luna martie.

„Nu o să cânt la nunta mea şi nici la botez. Botezul îl facem în aprilie. Dar am şi probat 10 rochii de mireasă şi am şi pozat, mi-au plăcut foarte mult. Numai că eu fac o ceremonie pe plajă, aşa că vreau una mai simpluţă, mai diafană. (…) Se va întâmpla pe o plajă din America, cred că va fi pe Sunset Beach. George şi-a imaginat când avea 10 ani şi a spus: «Nunta mea va fi pe Sunset Beach» . Ne trebuie naşii şi atât. Nu ne-am dorit de la început să vină părinţii. Pentru ei va fi o altă petrecere. (…) Naşii vor veni special pentru acel eveniment. (…) Botezul va fi în aprilie, iar ceremonia va fi în martie.  Nu ne luăm ceva scump. Familiile noastre nu vor veni la nuntă”, a povestit Andreea Bălan la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Andreea Balan nunta casatorie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close