Antena 3 CNN Show Tabloid Andreea Marin, într-o nouă dispută: "Se pare că și Andreea Esca are o vină..."

Andreea Marin, într-o nouă dispută: "Se pare că și Andreea Esca are o vină..."

Andreea Marin, într-o nouă dispută: "Se pare că și Andreea Esca are o vină..."
Sursa foto: Foto: Facebook / Andreea Marin
07 Iul 2016   •   12:45

După ce, zilele trecute, a fost atacată de câini în faţa casei sale, Andreea Marin s-a trezit implicată într-o polemică legată de animalele agresive.

Mai întâi, vedeta şi-a împărţit vecinii în două tabere: cei care îi dau dreptate şi cei care o critică pentru atitudinea ei faţă de animale. Totodată, mai multe persoane aflate în situația sa i-au cerut sprijinul, iar aceasta nu a întârziat să intervină când vede persoane în aceea situație, scrie Libertatea.

”Se pare că și Andreea Esca are o vina, din moment ce acceptă prezentarea unei asemenea știri… Dincolo de orice ironie amară, au început să curgă către mine cazuri crunte ca acesta. Am vorbit cu nepoata doamnei, care se luptă pentru dreptul bunicii sale, și firește că este pusă la zid, șicanata, etc. Copii, bătrâni, oameni care întind un covrig și primesc o mușcătura pe față care îi desfigurează pe viață. Dar stați liniștiți, nu e nici o problemă: câinii trebuie să rămână pe stradă pe termen incert, până rezolvă … cineva problemă adăposturilor. Până atunci nu avem voie să ne atingem de ei. Nici de stăpânii lor inconștienți și… „iubitori”. Legea e doar pe hârtie, nicidecum pentru a fi pusă în practică.

Avertizare: nu aveți voie să chemați autoritățile, căci sunteți puși la zid! Veți fi mușcați atunci și de oameni, nu doar de câinii neținuți sub control. Și da, nu e vina câinilor, ci a stăpânilor lor cu jumătate de normă”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close