Antena 3 CNN Show Tabloid Andreea Marin face mărturisiri dureroase. „Mi-am luat deciziile deja”

Andreea Marin face mărturisiri dureroase. „Mi-am luat deciziile deja”

Andreea Marin face mărturisiri dureroase. „Mi-am luat deciziile deja”
Sursa foto: Foto: Facebook/Andreea Marin
28 Feb 2017   •   16:44

Andreea Marin face mărturisiri dureroase. Vedeta de televiziune i-a deschis sufletul și a vorbit despre tot ce se întâmplă în viața ei, scrie Libertatea.

Andreea Marin este mămica unei fetițe, Violeta, din mariajul cu Ștefan Bănică Junior.

Vedeta a acordat un interviu pentru o emisiune Tv, în care a vorbit despre viața sa de acum și despre vizita pe care a făcut-o recent în Israel.

A fost pentru prima oară când fosta zână a surprizelor a ajuns în Israel.

„Mă simt împlinită. Îmi pare rău că nu sunt alături de copilul meu, dar cred că e prea mică pentru a înțelege fiecare simbol. Cred că această călătorie va trebui făcută în două ceva mai târziu și de aceea  n-am luat-o acum cu mine”, a declarat vedeta.

„Mi-am luat deciziile deja și sunt foarte bine împăcată cu ele. Cred că singurul lucru pe care pot să îl fac și îl fac deja este, și anume, să îmi continui evoluția, să merg drept înainte și cum sunt convinsă că e corect ceea ce decid, chiar dacă nu e ușor, dar e corect ceea ce decid, pentru mine și pentru copilul meu, întotdeauna ce decid este și pentru mine și pentru copilul meu, indirect, merg înainte. Sunt bine astăzi, sunt bine.

Dintr-un motiv sau altul, lucrurile nu se aștern în fața noastră așa cum ni le-am fi închipuit sau ni le-am fi dorit cu ceva timp înainte. Dar trăindu-le, după aceea, ajungem la concluzia că nimic nu e întâmplător, că din fiecare experiență aven mult de învățat și că, până la urmă, așa trebuia să fie. Totul are o logică”, a mai spus vedeta, referindu-se la problemele din viața sa din ultima vreme.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close