Antena 3 CNN Show Tabloid Andreea Marin, mesaj pentru o blondă celebră: "Mă copiază! Știam că mă indiviază în taină și că aspiră să fie ca mine, dar nici chiar așa!"

Andreea Marin, mesaj pentru o blondă celebră: "Mă copiază! Știam că mă indiviază în taină și că aspiră să fie ca mine, dar nici chiar așa!"

Andreea Marin, mesaj pentru o blondă celebră: "Mă copiază! Știam că mă indiviază în taină și că aspiră să fie ca mine, dar nici chiar așa!"
06 Sep 2017   •   19:25

Andreea Marin a fost foarte "dezamagita" sa vada ca o celebra actrita a pozat ca ea.

"Zana" a glumit pe seama aparitiei lui Reese Witherspoon pe coperta unei reviste, scrie Wowbiz.

"Chiar nu ma asteptam la asta de la Reese! Sa ma copieze ea pe mine-n vazul lumii, asa... parca nu-mi vine sa cred, o fi fost totusi frigut acolo pe plaja la ea, un ger o fi dat prin L.A., nu stiu ce sa zic... (stiam ca ma invidiaza in taina si ca aspira sa fie ca mine, dar nici chiar asa!)

O sun azi s-o linistesc, sa-i explic eu ca e loc sub soare pentru toata lumea, chiar si la umbra si cu blanita pe umeri (de preferat una bleu, frumos pieptanata, nu zgribulita si portocalie, decolorata la spalat, asa nu!)  O sa-i amintesc finut ca era fata serioasa atunci cand a avut sansa sa ma intervieveze acum ceva timp la Washington. Sau eu pe ea...ma rog, nu conteaza, e doar un mic detaliu. Blanita e marea problema acum!", a glumit Andreea Marin.

×
Subiecte în articol: Andreea Marin
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close