Antena 3 CNN Show Tabloid Andreea Marin vorbește din nou despre dragoste. ”Cred...”

Andreea Marin vorbește din nou despre dragoste. ”Cred...”

Andreea Marin vorbește din nou despre dragoste. ”Cred...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Andreea Marin
27 Mar 2017   •   16:34

Andreea Marin a trecut prin trei divorţuri însă priveşte cu optimism înainte şi la doar o lună de la divorţul de Tuncay Ozturk vorbeşte despre o nouă iubire.
 

Andreea Marin este o optimistă convinsă şi chiar dacă are la activ trei mariaje eşuate, nu se descurajează. ”Zâna” a mărturisit că încă mai crede în dragoste şi în şansa de a întâlni bărbatul potrivit.

”Privesc dragostea cu responsabilitate, nu poţi băga mâna în foc, însă, şi pentru responsabilitatea celuilalt. E vorba de chimie, caracter, potrivire, educaţie, principii de viaţă şi multe alte detalii, toate la un loc. şi poate şi un dram de noroc, deşi eu sunt omul care crede că omul îşi face norocul cu mâna lui. Chiar dacă iubeşti, nu trebuie să uiţi să te iubeşti şi să te respecţi şi pe tine, e o lecţie pe care am aprofundat-o în ultimii ani, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că eu cred că nu e prea târziu. Mă simt încă la vârsta la care am mult de dăruit şi şanse reale de a întâlni omul potrivit. Cred încă în dragostea fără graniţe. Sunt o optimistă incurabilă”, a declarat Andreea Marin, potrivit CanCan.

×
Subiecte în articol: dragoste Andreea Marin
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close