Antena 3 CNN Show Tabloid Arată ca un MONSTRU de la gât în jos. "Medicii mi-au distrus viaţa". Cum arată femeia care a dat 200.000 de dolari pe operaţii

Arată ca un MONSTRU de la gât în jos. "Medicii mi-au distrus viaţa". Cum arată femeia care a dat 200.000 de dolari pe operaţii

Arată ca un MONSTRU de la gât în jos. "Medicii mi-au distrus viaţa". Cum arată femeia care a dat 200.000 de dolari pe operaţii
de P.I.    |    16 Ian 2014   •   07:33

Elizabeth Starr a făcut carieră în filmele pentru adulţi, iar fizicul ei a ajutat-o foarte mult, şi asta pentru că a fost printre primele femei din lume care a recurs la operaţiile estetice de mărire a sânilor.

Din nefericire pentru ea, pe vremea aceea, totul era un experiment, iar acum suferă foarte mult din cauza implanturilor exagerat de mari.

"Am dureri îngrozitoare, mă doare spatele, iar medicul mi-a spus că există pericolul să mor din cauza unor cheaguri de sânge care se pot forma în zona sânilor. Mi s-a recomandat dubla mastectomie... Am fost un cobai pentru medicii esteticieni, iar acum plătesc preţul. Deşi am recurs la 63 de operaţii estetice reparatorii, sânii mei continuă să fie un pericol pentru mine", a declarat Elizabeth.

Starleta a cheltuit mai bine de 200.000 de dolari pe intervenţiile chirurgicale, iar acum a ajuns să arate ca un monstru.



"Este foarte greu să îţi înveţi limitele. Eu nu le-am ştiut pe ale mele, iar acum plătesc pentru asta", a declarat Elizabeth.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close