Antena 3 CNN Show Tabloid Are 45 de ani şi doreşte să intre în Cartea Recordurilor. A cheltuit 300.000 de dolari pe operaţiile estetice

Are 45 de ani şi doreşte să intre în Cartea Recordurilor. A cheltuit 300.000 de dolari pe operaţiile estetice

Are 45 de ani şi doreşte să intre în Cartea Recordurilor. A cheltuit 300.000 de dolari pe operaţiile estetice
de P.I.    |    20 Mar 2014   •   07:15

Lacey Wildd are 45 de ani şi visul ei este să intre în Cartea Recordurilor, drept femeia cu cei mai mari sâni din lume. Şi asta după ce a suferit 13 operaţii estetice de augumentare a bustului.

Blonda, siliconată din cap până în picioare, a cheltuit peste 300.000 de dolari pe sânii săi, iar acum speră să fie deţinătoarea celui mai impozant bust.

Sacrificiile sunt mari: nu poate dormi pe spate sau pe burtă, se sufocă dacă stă culcată, o doare spatele, muşchii abdominali au trebuit să fie reparaţi pentru că fuseseră afectaţi de greutatea sânilor, iar lista "minusurilor" continuă.

Mai mult, Lacey l-a rugat pe medicul ei estetician să îi pună nişte sâni care să strălucească în întuneric: atunci când lumina este stinsă, sânii lui Lacey sunt ca două veioze.

Pentru ultima operaţie, care ar trebuit să îi aducă recunoaşterea mondială, Lacey primeşte donaţii de la oameni necunoscuţi în vederea îndeplinirii acestui vis.





×
Subiecte în articol: operatii estetice
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close