Antena 3 CNN Show Tabloid Artist român, umilit în avion. A fost acuzat că este terorist și vrea să detoneze o bombă

Artist român, umilit în avion. A fost acuzat că este terorist și vrea să detoneze o bombă

Artist român, umilit în avion. A fost acuzat că este terorist și vrea să detoneze o bombă
Sursa foto: Foto: Facebook/ Mike Ritchie Diamondz
16 Mai 2017   •   20:21

Mike Diamondz a trecut prin clipe cumplite în avion, în timpul unui zbor de la Istanbul la Bucureşti. Artistul a fost la Marseille să prezinte o gală, iar la întoarcere avionul său a avut escală în Istanbul. Mike Diamondz nici nu avea cum să îşi închipuie prin ce va trece în respectiva cursă. În timpul zborului, el a fost acuzat de un pasager că va detona o bombă!

"Am fost în weekend la Marseille să prezint o gală de lupte. La întoarcere, avionul a avut escală la Istanbul, de unde am luat Turkish Airlines. În timp ce aşteptam avionul am văzut un grup de oameni ce păreau credincioşi. Erau cu un preot, care le vorbea. Eu fiind atras de religie, am mers lângă ei să ascult ce le spune preotul. În avion am avut loc chiar lângă un cuplu din grupul respectiv. Eu am început să citesc Biblia pe telefon, iar bărbatul de lângă mine s-a uitat în telefonul meu şi l-am văzut cum îl iau deodată transpiraţiile. S-a dus la baie, apoi a chemat-o şi pe soţia lui. M-am gândit că i s-a făcut rău.

A venit stewardesa şi m-a rugat să mă mut pe bancheta unde sunt uşile de exit fiindcă omului de lângă mine îi este rău şi vrea să se întindă. De aici a început circul! Stewardesa mi-a spus să îi dau telefonul pentru că omul de lângă mine spune că el ştie sigur că eu voi detona o bombă! Mi-a zis totodată că echipajul şi comandantul trebuie să verifice bagajul şi tot ce am. Am fost efectiv şocat! I-am spus că nu se pune problema de aşa ceva şi să nu fiu pus în această situaţie fiindcă este umilitor.

Stewardesa a început să ţipe la mine, a creat o adevărată isterie în avion. Oamenii erau socaţi dar şi amuzaţi de întâmplarea respectivă. Cel care m-a acuzat că voi detona o bombă ţipa de la locul lui şi ameninţa. Îl ţineau doi oameni. Când am ajuns la Bucureşti mi-am luat bagajul şi telefonul şi am coborât din avion. Am mers la isteric să îi arăt că nu am nicio bombă în rucsac, acesta şi-a cerut scuze. Pe aeroport aştepta un grup de poliţişti. M-am gândit că sunt veniţi pentru mine. M-am oprit şi am întrebat stewardesa ce se întâmplă şi am aflat că poliţia venise pentru isteric.

I-am spus stewardesei că vreau să fac reclamaţie pentru că nu e normal ca un pasager să trăiască ce am trăit eu doar fiindcă cineva a aberat", a povestit Mike Diamondz pentru cancan.ro.

×
Subiecte în articol: bomba
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close