Antena 3 CNN Show Tabloid Averea Denisei Manelista nu există. Familia cântăreței a descoperit vinovatul

Averea Denisei Manelista nu există. Familia cântăreței a descoperit vinovatul

Averea Denisei Manelista nu există. Familia cântăreței a descoperit vinovatul
31 Iul 2017   •   12:54

Denisa Răducu, cunoscută sub numele de Denisa Manelista, a fost unul dintre cei mai căutați cântăreți de manele. Cu toate acestea, familia tinerei a descoperit o gaură semnificativă în conturile acesteia, asta deși la petreceri și chefuri manelista ar fi fost plătită regește, scrie Click.

Se pare că nu doar Denisa se bucura de banii pe care îi câștiga cu muncă și oboseală, ci și impresarul ei, Liviu Dovleac, cel care și-a făcut o avere frumușică de pe urma cântăreței. Potrivit Antena Stars, Denisa Manelista ar fi câștigat sume care depășeau 2.000 de euro, iar dacă aceste sume s-ar fi contorizat, cântăreața ar fi lăsat moștenire familiei o sumă considerabilă.

Însă, rudele Denisei au aflat cu stupoare că așa zisele conturi pline erau cam goale, asta deși manelista era extrem de căutată pentru cântări. Explicația rudelor îl vizează pe Liviu Dovleac, cel care a impresariat-o și cel care a profitat pare-se de cântările acesteia.

Denisa împărțea frățește câștigurile cu Liviu. Atunci când susținea cântări în țară, impresarului ei îi revenea 50% din totalul sumei primite, însă, atunci când cânta în străinătate, acesta o taxa cu 60%, sub pretextul cheltuielilor de cazare. Mai mult decât atât, nu doar banii pe recitaluri îi reveneau lui Dovleac, ci și dedicațiile erau bine calculate, astfel încât niciun leu să nu se piardă pe drum.

×
Subiecte în articol: Denisa Răducu denisa manelista avere
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close